LKI uudistaa SKVL:n lomakkeet 2020-luvulle

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL ry ja LKI- Asiantuntijapalvelut Oy yhteistyöllä jäsenten parhaaksi

SKVL:n hallitus on 2.6. pitämässään kokouksessa allekirjoittanut yhteistyösopimuksen LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on toteuttaa SKVL:n jäsenille kiinteistönvälitysalan parhaat sähköiset lomakkeet.

SKVL:n toimitusjohtaja Jaana Anttila-Kangas toteaa, ettei kyse ole mistä tahansa sähköisistä lomakkeista, vaan sellaisista dynaamisista ja skaalautuvista lomakkeista, joita ei välitysalalla ole vielä nähty ja jotka tulevat muuttamaan koko välitysalan toimintaprosessia vähentämällä välittäjän lomakkeiden täyttämiseen kuluvaa aikaa.

”Samalla nykyisissä paperisissa vakiolomakkeissa olevista tilaongelmista päästään eroon. Tämä mahdollistaa sen, että välittäjät voivat keskittyä lomakkeiden täyttämisen sijaan muihin välittäjän keskeisiin tehtäviin, kuten kohteiden hankintaan ja myyntiin”, iloitsee Anttila-Kangas.

Sähköisistä lomakkeista tiedot PDX-ohjelmaan ja muihin kanaviin

Sähköisten lomakkeiden uudistaminen on iso asia, mutta vielä isompi on se, että lomakkeiden kautta syötetyt tiedot siirtyvät eteenpäin tarvittaviin paikkoihin niin välitysjärjestelmässä kuin asuntoportaaleissa ja hintaseurantapalvelussa. Näin sähköiset lomakkeet tulevat muodostamaan välittäjän työssä keskeisen työkalupakin yhdessä PDX-ohjelman kanssa. PDX-ohjelmassa tiedot tallentuvat dokumenttipankkiin ja lomakkeet voidaan lähettää sähköisesti allekirjoitettavaksi.

LKI-Asiantuntijapalvelut Oy:n toimitusjohtaja Sari-Leena Heilanen sanoo olevansa erittäin iloinen alkaneesta yhteistyöstä: ”Uskomme vahvasti että PDX -ohjelmiston käyttäjät ja SKVL:n jäsenet hyötyvät tästä yhteisestä askeleesta. Työstettävien lomakkeiden ohella PDX -ohjelmisto tarjoaa myös muita innovatiivisia ja kustannustehokkaita työkaluja välittäjille. PDX -ohjelman avulla välittäjät säästävät aikaa ja pääsevät markkinoimaan niin somessa kun diginäkin. Tarjoamme luonnollisesti jatkossa SKVL:n jäsenille omia jäsenetuja ja kehitämme välitysalan työvälineitä yhdessä SKVL:n kanssa”.

Ilmoittaudu mukaan pilotiksi

Yhteistyö luo loistavat puitteet sähköisten lomakkeiden uudistamisen toteuttamiseksi, mutta projektin onnistuminen edellyttää myös onnistunutta testausta. Sinulla on mahdollisuus osallistua testaukseen ilmoittautumalla pilotiksi osoitteeseen liitto at skvl.fi. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 9.6. Ainoana edellytyksenä on sitoutua aktiivisesti testaamaan lomakkeita projektiryhmän antamien ohjeiden mukaan.

LKI-Asiantuntijapalvelut Oy välitysalan palveluksessa

LKI-Asiantuntijapalvelut Oy on Suomen johtavan kiinteistönvälitysjärjestelmän, PDX+:n sekä rakennusliikkeille suunnatun asuntomyynnin ja -markkinoinnin järjestelmän PDX Constructionin toimittaja. PDX -palvelun monipuolisuus ja helppokäyttöisyys perustuu kokemukseemme toimialalla vuodesta 1994, sekä tiimimme asiakkaiden kanssa tehtävään jatkuvaan tuotekehitykseen. Järjestelmiämme käyttää noin 220 yritystä, 250 toimistoa ja noin 1300 käyttäjää ympäri Suomea. Asiakkaamme lähettävät kuukausittain järjestelmiemme kautta markkinoitavaksi noin 1,5 miljardin euron arvosta kohteita, tuottaen kuukausitasolla yhteensä noin 200 miljoonan euron kauppahinnan.

Lisätietoja

Jaana Anttila-Kangas, SKVL ry:n toimitusjohtaja, puh. 050 465 3773, jaana.anttila-kangas@skvl.fi

Sari-Leena Heilanen, LKI Asiantuntijapalvelut Oy:n toimitusjohtaja, puh. 040 686 2525, sari-leena.heilanen@lki.fi

Esimerkkejä yhteistyökumppaneistamme:

oikotie etuovi xerox onnistuu kk skvl rakennusteollisuus